Om HP Städ & Stalltjänst

Hanna Pettersson

Grundare

HP Städ&Stalltjänster är grundat av mig Hanna Pettersson från Gävle.

HP Städ&Stalltjänster grundades av mig Hanna Pettersson. Idén bakom konceptet
“Städ&Stalltjänst” kommer från familjens hästintresse och även mitt liv som småbarnsförälder. Många gånger så känner man att tiden är begränsad. Som småbarnsförälder kan det många gånger kännas som att man lägger ner otroligt mycket tid på just städning och att hålla efter i hemmet. 

Vårt koncept bygger på att vi vill underlätta för människor i deras vardag och frigöra dem mer tid.
Är du hästägare med eget stall och behöver åka bort några dagar eller är du småbarnsförälder som behöver hjälp med städning någon gång i veckan, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder mångsidiga lösningar för alla behov. Vi erbjuder även flytt- och kontorsstädning bland många andra tjänster

Jag är så glad att kunna hjälpa andra och vi på HP Städ&Stalltjänst älskar att städa och hänga i
stallet. Så jag är mer än lycklig över att jag vågade chansa och ännu lyckligare över er kunder som har gjort det möjligt. Så tveka inte att höra av dig till oss för alla typ av städning och stalltjänster.
Vi på HP Städ&Stalltjänst värderar kvalité framför kvantitet. Detta hade inte varit möjligt utan vårt stora hästintresse och vår känsla för ordning och reda. Vår största styrka ligger i att vi älskar det vi gör, oavsett stort eller litet uppdrag. Så tveka inte att höra av dig till oss för alla typer av städning och stalltjänster.

Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi

/Hanna Pettersson